Volg ons op Facebook

Interieur reparatie

De term 'autoschade' omvat meer dan enkel de bumper, autoruiten, portieren etc. Vaak wordt het interieur van de auto hierbij vergeten, terwijl u waarschijnlijk vaker ín uw auto zit dan er omheen loopt.

Dashboard reparatie

Schade aan het dashboard bijvoorbeeld. Tegenwoordig wordt er apparatuur ingebouwd en brengt de verwijdering van deze apparatuur vaak schade met zich mee. Om deze - vaak opvallende - schade ongedaan te maken, kunt u vertrouwen op Schadenet ACN. Dit speelt natuurlijk ook een grote rol bij de eventuele verkoop van uw auto.

Wij herstellen schade aan het dashboard tot in detail en zorgen voor dashboard reparatie waarmee de originele structuur en kleur in ere worden hersteld. Onze specialisten zorgen er in de meeste gevallen voor dat de geleden schade op locatie kan worden gerepareerd.

Bekleding reparatie

De bekleding van stoelen, portieren, het dak en vloer kunnen gemakkelijk beschadigen. Dit kan een brandplek zijn, een scheur, slijtage etc. Schadenet ACN heeft alle middelen in huis om dit soort schade onzichtbaar en professioneel op te lossen. Neem dus snel contact met ons op!

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen

Autoschade? Wij zijn er voor u!

Een afspraak maakt u binnen 5 minuten

Direct reparatie plannen Vraag een offerte aan

Bellen kan natuurlijk ook: 0548-365473