Volg ons op Facebook

Direct reparatie plannen

U kunt bij Schadenet ACN direct een reparatie plannen. Via 3 simpele stappen maakt u direct een afspraak voor reparatie. Hierdoor hoeft u, in de meeste gevallen, niet eerst langs te komen voor het opnemen / inventariseren van de schade.

Onze schade experts zullen na ontvangst van uw reparatie verzoek een schatting van de schade maken en contact met u opnemen ter bevestiging van de afspraak en de reparatie duur.

Scan de QR-code en ga direct naar de mobiele website.

Let op! Om gebruik te maken van deze service, dient u te beschikken over foto's van de schade.

Indien u geen foto's van de schade op uw computer heeft staan kunt u ook gebruik maken van onze mobiele website. Hiermee kunt u direct met uw smartphone de foto's toevoegen en de schade reparatie inplannen.

Scan de QR-code en ga direct naar de mobiele website.

Stap 1. Foto's maken

Maak duidelijke foto’s van de schade aan uw auto. Door de schade aan uw auto op de juiste manier te fotograferen kunnen onze schade experts de schade in schatten en uw afspraak inplannen.

Stap 2. Omschrijving

Geef een duidelijke omschrijving van de schade door het invullen van een aantal vragen. Door het beantwoorden van de vragen kunnen onze schade experts de omvang van de schade in kaart brengen.

Stap 3. Uw gegevens

Vul uw persoonlijke gegevens in zodat we deze in combinatie met uw schadegegevens direct kunnen verwerken en uw afspraak kunnen inplannen.